Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

медичний заклад у Львові

Понеділок, 22 березня 2021, 16:04

У Львові виділили чотири мільйони на закупівлю кисневих концентраторів

медичний заклад у Львові

Виконком виділив 4,3 млн грн на закупівлю кисневих концентраторів для лікарень міста.

Сьогодні, 22 березня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення виділити кошти з резервного фонду бюджету Львівської міської територіальної громади на закупівлю кисневих концентраторів.

Зокрема, йдеться про 4 300 000 грн бюджетних коштів, які отримає управління охорони здоров’я міськради для купівлі кисневих концентраторів для медичних закладів Львова.

Як пояснив міський голова Львова Андрій Садовий, загалом планують закупити 190 кисневих концентраторів, а 30 з них мають передати Клінічній лікарні Львівської залізниці.

"Фактично, я думаю, ці 190 кисневих концентраторів швидко будуть використані. Поліклініка на пр. Червоної Калини, поліклініка на вул. Симоненка – завжди там йде кисень швидко. Нам треба мати достатню кількість, тому що динаміка (захворюваності на коронавірус у Львові – ред.) мене бентежить" – заявив Андрій Садовий.

Нагадаємо, сьогодні через погіршення ситуації з коронавірусом у місті до 4 квітня продовжили посилений карантин: заборонили проводити масові заходи,  працювати закладам культури і громадського харчування, а також оголосили канікули для учнів початкових класів.

Крім цього, виконком Львівської міськради звернувся до власників приміщень у місті з проханням зробити для орендарів "нульову" ставку оренди на час посиленого карантину.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.