Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Четвер, 25 березня 2021, 16:15

У Львові збільшили кількість чиновників міськради

Львівська міськрада

Депутати затвердили кількість працівників департаменту "Секретаріат ради", штат міськради зріс на понад 40 осіб.

Сьогодні, 25 березня, на сесії Львівської міської ради депутати затвердили чисельність департаменту "Секретаріат ради".

"За" проголосував 51 депутат.

Зокрема, йдеться про встановлення граничної кількості працівників у "Секретаріаті ради" Львівської міськради в 73 особи.

За словами директорки юридичного департаменту Львівської міськради Гелени Пайонкевич, "Секретаріаті ради" – єдиний виконавчий підрозділ міськради, чисельність працівників якого затверджують депутати.

Раніше депутати затвердили нову структуру Львівської міської ради, тому затвердження чисельності працівників "Секретаріату ради", як наголосила Пайонкевич, необхідне для реалізації цього рішення.

Через збільшення кількості працівників "Секретаріату ради", штат міськради збільшиться на 41 особу: з 1710 до 1751.

Нагадаємо, у зв'язку із змінами у структурі міськради, які мають бути затверджені до 1 травня 2021 року, у лютому цього року загальну чисельність апарату ради та її виконавчих органів визначили у 1710 осіб, що на 100 менше, ніж було (станом на березень 2020 року року чисельність працівників Львівської міськради становила 1810 осіб).

Додамо, з 2017 року й до 23 березня 2021 року очолював управління "Секретаріат ради" Юрій Лукашевський. Його перевели на посаду  керівника департаменту міської агломерації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.