Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська міська рада

П'ятниця, 26 березня 2021, 12:31

В поліклініці Рясного з’явиться рентген-апарат

Львівська міська рада

Вчора, 25 березня, на пленарному засіданні Львівської міської ради 51 депутат підтримав електронну петицію «Рентген-апарат в поліклініку Рясного».

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Депутати Львівської міської ради доручили департаменту гуманітарної політики розробити дорожню карту реалізації електронної петиції «Рентген-апарат в поліклініку Рясного».

За результатами розгляду петиції та прийняття ухвали депутати доручили департаменту гуманітарної політики розробити дорожню карту реалізації петиції за участю автора та скерувати її на розгляд та затвердження постійній комісії охорони здоров’я та соціального захисту.

Подала петицію мешканка мікрорайону Рясне. «Я обійшла 4 поліклініки, які є у нашому великому мікрорайоні, і переконалася, що у жодній з них немає рентгенапарату. Тому зареєструвала петицію, аби поінформувати Львівську міську раду в його нагальній потребі, адже вважаю, що в час пандемії і третьої хвилі коронавірусу така ситуація є неприпустимою», - повідомила Марія Марущак.

Петицію зареєстрували 31 грудня 2020 р. на платформі «E-dem». Підписали петицію 509 осіб з 500 необхідних для розгляду в міськраді.

Нагадаємо, новий рентген-апарат нещодавно з’явився в Новояворівській райлікарні в рамках програми "Велике будівництво".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.