Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ВНЗ Львова

Середа, 7 квітня 2021, 14:06

На Львівщині пробне ЗНО здаватимуть більше 13 тисяч абітурієнтів

ВНЗ Львова

Пробне ЗНО відбудеться 10 квітня 2021 року.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

За словами керівникці Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариси Середяк, у області зареєстрували на пробне зовнішнє незалежне оцінювання більше 13 тисяч учасників.

Найбільше абітурієнти обрали англійську мову – 4 112 осіб, математику – 3 492 особи, українську мову та літературу – 2 972 особи. 

Кожен зареєстрований учасник може скласти тест з одного навчального предмета з переліку ЗНО-2021: українська мова, українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська, іспанська, німецька, французька мови.

Середяк наголосила, що цьогоріч усі предмети, крім англійської мови, відбуватимуться у Львові, районних центрах та Бориславі, Новому Роздолі, Новояворівську, Червонограді. Натомість тестування з англійської мови проходитиме лише у Львові, Дрогобичі, Самборі, Стрию та Червонограді.

"При вході в пункт пробного зовнішнього незалежного оцінювання учасник повинен пред’явити: паспорт або свідоцтво про народження, а також запрошення-перепустку. Також необхідно мати із собою дві ручки та медичні маски. Учасник пробного незалежного тестування також може пред’явити перепустку-запрошення у електронному форматі. Достатньо буде продемонструвати її за допомогою смартфона. Окрім того, аналогічно особа може показати паспорт, скориставшись додатком "Дія" – зазначила Лариса Середяк.

Результати пробного тестування з’являться 16 квітня.

Нагадаємо, реєстрація осіб для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні, яке відбудеться 10 квітня 2021 року, тривала до 19 січня. 

А основна сесія ЗНО пройде з 21 травня по 5 червня. Натомість реєстрація для участі у основному ЗНО тривала з 1 лютого до 5 березня 2021 року. 

Додамо, основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році розпочалася 25 червня тестуванням з математики та завершилася 17 липня. 23 львів'ян отримали 200 балів із ЗНО з математики та фізики, за що були нагороджені преміями від міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.