Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Базова косметологія

Ольга Судник

Прес-реліз,   Четвер, 8 квітня 2021, 16:40

Ольга Судник: косметологія – галузь, яка стрімко і впевнено розвивається

Базова косметологія

Власниця та засновниця  курсів косметології Olga Sudnyk Academy of Beauty презентує посібник з практичних і теоретичних занять "Базова косметологія".

Засновниця  курсів косметології Olga Sudnyk Academy of Beauty Ольга Судник ділиться, що косметологія – галузь, яка стрімко і впевнено розвивається. Детальніше про косметологію та написання підручника у відповідях на наступні запитання: 

Олю, на що слід звернути увагу при підготовці косметолога?

– Професія косметолога за останні роки набула особливої популярності. Постійний розвиток, цікаві професійні навчання, будуть постійними супутниками того, хто пров’язав життя з косметологією. Особливо важливо на старті своєї кар’єри отримати хороші теоретичні знання і закріпити їх звичайно практичними навиками.

– На що робите найбільший акцент у вашому навчальному центрі?

– Курси косметології Olga Sudnyk Academy of Beauty – один із лідерів у сфері навчальних курсів. Наші студенти одні з перших дізнаються про всі новинки зі світу косметології, отримують грунтовні базові знання, щоб розпочати свій професійний шлях. Ми підтримуємо наших випускників і після завершення навчання.

– Як Olga Sudnyk Academy of Beauty працює і розвивається у період пандемії та карантинних обмежень, що тривають вже рік?

– Локдаун вніс зміни у наше життя та я намагаюся шукати всюди свої "плюси". Так, карантин швидко показав слабкі місця роботи. І ми над ними вже працюємо: активізували онлайн-напрямок продажів косметичних засобів, консультацій і навчання, запустили цікаві нові напрямки роботи.

– Що надихнуло на працю над посібником?

– Я працюю у тій сфері, яка мені дуже подобається, мене оточують такі ж залюблені в роботу колеги, і карантин ми використали з користю почали працювати над посібником для наших курсів. Рік плідної, титанічної  роботи і світ побачив посібник з теоретичних і практичних занять "Базова косметологія".  Ми дуже пишаємося і гордимося проробленою роботою, цінуємо ті уроки і той досвід, які здобули працюючи над посібником.

Детальна інформація на сайті olgasudnyk.com

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.