Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Маркіян Лопачак

Понеділок, 12 квітня 2021, 17:00

У березні Садовий преміював Лопачака на майже 30 тисяч

Маркіян Лопачак

У березні секретарю міськради Маркіяну Лопачаку нарахували 53 тис грн зарплати, з якої більше 28 тис грн становила премія.

Про це Варіантам повідомила Львівська міська рада.

У березні цього року секретарю Львівської міськради Маркіяну Лопачаку нарахували 53 972,61 грн заробітної плати. Зокрема, у цю суму увійшли такі виплати:

- посадовий оклад – 14 000 грн;

- доплата за ранг – 1 000 грн;

- надбавка за вислугу років – 2 250 грн;

- надбавка за високі досягнення у праці – 8 625 грн;

- премія – 28 000 грн (хоча у серпні 2020 року, через розголос, спричинений високими зарплатами його заступників, Садовий повідомив, що до кінця карантину премії всім його заступникам та йому самому не нараховуватимуть);

- індексація – 97,61 грн.

Додамо, у лютому цього року Лопачак отримав 39 тис грн зарплати.

Нагадаємо, у грудні 2020 року Маркіяна Лопачака обрали секретарем Львівської міської ради, який пройшов до міськради на місцевих виборах-2020 у складі партії ВО "Свобода".

Лопачак – приватний підприємець, засновник ТзОВ "Екогаличпродукт", депутат Львівської міськради кількох скликань від ВО "Свобода". 

Був нардепом 7-го скликання від ВО "Свобода", членомом Комітету Верховної Ради України з питань правової політики. 5 лютого 2015 року Маркіян Лопачак попав під мобілізацію, був старшим сержантом Збройних сил України.

У 2020 році Лопачак задекларував 2,4 млн грн доходу, а його дружина придбала нову квартиру у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.