Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ярослав Коминський

Фб Коминського

Четвер, 15 квітня 2021, 12:03

Юрист із списку Варти очолив Яворівську РДА

Ярослав Коминський

Володимир Зеленський призначив Ярослава Коминського головою Яворівської  РДА.

Про це йдеться у розпорядженні Президента України №453/2021-рп від 14 квітня 2021 року.

Президент Володимир Зеленський призначив на посаду голови Яворівської районної державної адміністрації Ярослава Коминського. 

"Призначити Коминського Ярослава Григоровича головою Яворівської районної державної адміністрації Львівської області" – йдеться в розпорядженні.

Зазначимо, Ярослав Коминський, головний юрист АО "Ростоцька Добуш та партнери", засновник і голова юридичної консультації "Правнича спілка Ярослав Коминський та партнери".

Балотувався на місцевих виборах 2020 року до Львівської міськради від "Варти", але не пройшов. Натомість на виборах у 2015 році він йшов до міськради від партії "Народний контроль" й теж не був обраний.

Згідно із його декларацією про доходи за 2020 рік, Коминський зберігає готівку у 100 000 грн і 3 000 доларів, має дві квартири у Львові та Брюховичах, житловий будинок у селі Ков'ярі Пустомитівського району на 169,3 кв.м та чотири земельні ділянки.

У січні 2020 року він купив за 325 000 грн іномарку BMW X5 2009 року випуску.

Раніше з вересня 2020 року Яворівську РДА очолював Юрій Шпак, якого Зеленський звільнив у січні цього року.

Нагадаємо, на Львівщині триває процес реорганізації районних державних адміністрацій, який уряд затвердив у червні 2020 року. Із 20 РДА залишать лише 7 – це Львівська, Червоноградська, Стрийська, Самбірська, Дрогобицька, Золочівська та Яворівська РДА. 

Перспективний план розвитку Львівської області, як вважають експерти, розробили з порушеннями і без консультацій з громадськістю.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.