Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Рава-Руський спиртзавод

spfu.gov.ua

Понеділок, 19 квітня 2021, 16:05

Спиртзавод на Жовківщині виставлять на аукціон

Рава-Руський спиртзавод

Фонд держмайна планує продати Рава-Руський спиртзавод за 27 мільйонів гривень.

Про це повідомляє Фонд державного майна України.

Фонд держмайна оголосив аукціон з продажу Рава-Руського спиртового заводу, що знаходиться у місті Рава-Руська Жовківського району Львівської області.

"Об'єкт приватизації складається з будівель та споруд загальною площею 12911,3 м², серед яких: адмінбудинки, зерносклади, солодовня, котельня, спиртосховища, депо, майстерня, мазутно-насосна станція тощо. Наявне основне технологічне обладнання, а також необхідні комунікації. Загальна площа земельних ділянок – 13,22 га" – наголосили у Фонді держмайна.

Проведення аукціону заплановано на 14 травня, а стартова ціна приватизації заводу складає 27 721 553,99 грн.

У Фонді також наголосили, що приватизація Рава-Руського місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП "Укрспирт" проходить в рамках демонополізації спиртової галузі, яка розпочалася в 2020 році.

Додамо, це вже шостий спирзавод на території Львівської області, який дозволили приватизувати. Фонд держмайна продав Борокський спиртзавод, Великолюбінський спиртзавод, Лопатинський спирзавод, Суходільський спиртзавод, Воютицький спиртзавод.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.