Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Борокський спиртзавод

ФДМУ

Середа, 30 грудня 2020, 10:53

Київська будфірма за 55 мільйонів придбала спирзавод на Сокальщині

Борокський спиртзавод

Фонд держмайна продав Борокський спиртзавод за 55 млн грн київській фірмі ТзОВ "Компанія клімат плюс".

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях виставило на продаж у системі ProZorro Борокський спиртовий завод, що знаходиться на вул. Миру, 14 у селі Борок та на вул. 1 Травня, 9 у смт. Жвирка Сокальського району.

Аукціон стартував 29 грудня, участь у ньому взяли три компанії: ТОВ "Фінансова компанія "Авіор" (54 140 000 грн), ТзОВ "СКН "Сучасна комерційна нерухомість" (55 100 100 грн) та ТзОВ "Компанія клімат плюс" (55 111 777 грн). Переможцем обрали підприємство ТзОВ "Компанія клімат плюс", що запропонувало найвищу ціну, а початкова вартість Борокськго спиртзаводу становила 13 247 996,44 грн. 

До складу "Борокського місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП "Укрспирт" входять, зокрема, будинок варочного відділу, спиртобаза, головний корпус, спиртосховище, солодовня, зерносховища та інші будівлі.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Компанія клімат плюс" зареєстроване у 2013 році в Києві, займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. Власником фірми є киянин Анатолій Кузько. Розмір статутного капіталу підприємства становить 5 000 грн.

Додамо, це вже п'ятий спирзавод на території Львівської області, який приватизували.

Зокрема, у грудні Великолюбінський спиртзавод продали за 55 млн грн, наприкінці вересня Фонд держмайна продав Лопатинський спирзавод за 50 млн грн фірмі "Офіс Інвестицій", яку створили наприкінці 2019 року. А на початку листопада продали Суходільський спиртзавод за 60 млн грн київській фірмі ТзОВ "Фінанс-Сервіс плюс", у грудні – Воютицький спиртзавод в Самбірському районі за 48 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.