Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

перекриття дороги

Патрульна поліція Львівської області

П'ятниця, 16 квітня 2021, 13:21

Львівські підприємці перекривали вулицю Городоцьку

перекриття дороги

Близько 70 підприємців перекрили вулицю, вимагаючи послабити карантинні обмеження.

Про це повідомила Патрульна поліція Львівської області у своєму Телеграм-каналі.

Сьогодні, 16 квітня, близько 70 підприємців Львова перекрили дорогу на вул. Городоцькій біля торгового центру «Магнус» з вимогою послабити карантин і дозволити їм працювати.

Мітингувальники ходили по пішохідному переході, час від часу пропускали громадський транспорт. Станом на 12:28 год рух відновили.

На час перекриття патрульні організували об'їзд цієї ділянки. Легковий транспорт скеровували на вулицю Наливайка, а зі сторони Оперного театру автомобілі скеровували на площу Різні.

Нагадаємо, у місті до 19 квітня продовжили дію жорсткого карантину, згідно із яким заборонили роботу непродуктових ринків та літніх майданчиків, закрили дитячі садочки, а учнів перевели на дистанційне навчання.

Також у місті з 2 квітня заборонили роботу 20 нічних клубів, а кафе і ресторанам, які працюють навинос, заборонили продавати алкоголь.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.