Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ростислав Тістик

Фб Тістика

П'ятниця, 16 квітня 2021, 15:52

Львівщина отримає більше 40 мільйонів на боротьбу із Covid-19 – Тістик

Ростислав Тістик

Комітет ВРУ з питань бюджету підтримав рішення про виділення 7 мільярдів гривень на боротьбу з коронавірусом, Львівщина отримає більше 40 мільйонів.

Про це повідомив народний депутат від "Слуги народу" Ростислав Тістик на своїй сторінці у Фейсбуці.

У середу, 14 квітня, комітет Верховної Ради з питань бюджету підтримав рішення про виділення 7,393 млрд грн на боротьбу з коронавірусом.

Зокрема, із цієї суми 6,5 млрд грн спрямують на закупівлю близько 25 млн доз вакцин для проведення профілактичних щеплень 70% дорослого населення України.

Ще  понад 43,9 млн грн отримає Львівська область отримає для закупівлі концентратів – мають придбати близько 1120 одиниць. Тістик заявив, що середня вартість 10-літрового кисневого концентратора на 2 пацієнтів становить 39 тис грн.

Ще 693,693 млн грн спрямують як субвенцію з держбюджету місцевим бюджетам на закупівлю кисневих концентратів для лікарень.

Зазначимо, у квітні Львівська лікарня швидкої допомоги отримала дві кисневі станції, закуплені за кошти державного бюджету.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.