Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Лікарня Львівської залізниці

railway.lviv.ua

Четвер, 22 квітня 2021, 16:13

Львів готовий прийняти у комунальну власність лікарню Львівської залізниці

Лікарня Львівської залізниці

Депутати погодились прийняти лікарню Львівської залізниці на баланс міста і виділили для неї кисневі концентратори.

Сьогодні, 22 квітня, на сесії Львівської міської ради депутати дозволили безоплатно передати у власність Львівської клінічної лікарні на залізничному транспорті філії "Центр охорони здоров’я" АТ "Українська залізниця" кисневих концентраторів, а також погодилися прийняти цю лікарню у комунальну власність міста.

"За" проголосували 57 депутатів.

Як пояснила керівниця управління охорони здоров’я Львівської міськради Леся Кобецька, місто безкоштовно надає лікарні, яка приймає пацієнтів із коронавірусом, 50 кисневих концентраторів.

"Ми передаємо у власність 50 концентраторів кисневих, оскільки вони залучені до надання медичної допомоги пацієнтам з Covid-19. Ми не знаємо, скільки буде триває коронавірус, а вони надають допомогу мешканцям Львова і Львівської області. Ці концентратори мають обслуговування до року часу, їх недоцільно повертати, оскільки це є капіталовкладення закладів охорони здоров'я" – наголосила Леся Кобецька.

Крім цього, депутати погодилися прийняти лікарню Львівської залізниці на баланс міста.

Нагадаємо, н початку цього року стало відомо, що Укрзалізниця планує скоротити 214 працівників та ліквідувати дитяче поліклінічне відділення у лікарні Львівської залізниці. Медики виступили проти.

Додамо, сьгоодні депутати міськради також погодили закупівлю у лізинг обладнання для трьох медичних закладів Львова вартістю понад 90 мільйонів гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.