Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Оксі Банк

Понеділок, 26 квітня 2021, 12:55

Оксі Банк долучився до конкурсу інвестиційних проектів

Оксі Банк

Стартував конкурс інвестиційних проектів для учасників АТО.

Про це повідомляє департамент економічної політики Львівської ОДА на своїй сторінці у Фейсбуці.

У області триває конкурс інвестиційних проектів у межах реалізації програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області задля підтримки підприємницької ініціативи учасників АТО.

Зокрема, підприємці-учасники АТО зможуть отримати з обласного бюджету відшкодовування частини відсоткової ставки за кредитами, отриманими у банках та кредитних спілках, які уклали генеральні угоди про співробітництво з департаментом економічної політики Львівської ОДА.

Претенденти на отримання відшкодування частини відсоткової ставки за кредитами повинні відповідати таким вимогам:

- мати статус учасника АТО;

- мати офіційну прописку на території Львівської області;

- створити бізнес-план (інвестиційний проект);

- взяти участь у навчанні у межах проекту міжнародного фонду "Відродження", "Новий відлік" або інших програм, що передбачають навчання і супровід фізичних осіб підприємців на етапах започаткування та ведення підприємництва. 

Фізичні особи-підприємці, які не є учасниками жодної із цих програм, участь можуть брати виключно за умови посвідчення відповідним банківським
документом наявності на поточному чи будь-якому іншому банківському рахунку такої фізичної особи-підприємця коштів у сумі не меншій, ніж 20% від розміру заявленого кредиту.

Для участі у конкурсі необхідно подати інвестиційні проекти з такими розділами:

- вид діяльності, наявні чи потенційні виробничі можливості, наявний чи потенційний кадровий склад;

- конкретний напрямок використання кредитних коштів;

- очікуваний фінансово-економічний ефект від реалізації проекту;

- очікувані ринки збуту продукції та послуг.

Департамент економічної політики політики ЛОДА співпрацює з такими банками: ПАТ "Кредобанк", ПАТ "Ощадбанк", ПАТ "Оксі банк", ПАТ АБ "Укргазбанк", ПАТ КБ "Приватбанк".

Максимальна сума кредиту – 300 тис грн терміном на 3 роки. Відшкодуванню підлягає частина відсоткової ставки за кредитом, яка рівна розміру 1,5 облікової ставки НБУ на дату підписання генерального договору з кредитно-фінансовою установою.

Нагадаємо, АТ "Оксі Банк" –  це регіональний банк з головним офісом у Львові та 6 відділеннями (два у Львові, а також в Києві, Харкові, Хмельницькому та Ужгороді). У липні 2020 року кінцевий власник "УкрКарт" Ігор Фісун збільшив частку в статутному капіталі "Оксі Банку" до 9,95%.

"Оксі Банк" став найкращим банком у номінації "Динамічний розвиток" за версією за версією журналу "ТОП-100. Рейтинги найбільших".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.