Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

карантин у Львові

Понеділок, 26 квітня 2021, 12:27

У Львові дозволили роботу магазинів, кафе, театрів і музеїв

карантин у Львові

У місті скасували карантинні обмеження на роботу магазинів, закладів громадського харчування та культури, а також відновили навчання у школах.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні на своєму засіданні міська комісія з питань ТЕБ та НС з 26 квітня дозволила відновити роботу закладам громадського харчування, магазинам і торговим центрам та закладам культури.

Крім цього, з 27 квітня у місті повертають пільговий проїзд у маршрутках, однак з 11:00 год до 16:00 год, а з 5 травня відновлюється навчання у школах.

Натомість заборонена діяльність нічних клубів та проведення масових заходів.

"Міська комісія з надзвичайних ситуацій адаптувала свої рішення відповідно до "жовтої" зони. У лікарнях справді є вільні ліжка. Їх буде ще більше, бо це політика міста – збільшувати фонд ліжко-місць. Але, разом з тим, наші реанімації переповнені" – додав Андрій Садовий.

Нагадаємо, з 26 квітня Державна комісія ТЕБ і НС скасувала "червону" карантинну зону для Львівської області і перевела область у "жовту". Львівщина потрапила до переліку "червоних" областей з 23 березня.

Зазначимо, раніше у Львові карантин продовжили до 4 травня, проте дозволили роботу непродовольчих ринків, літніх майданчиків, навчання у початкових класах, а також скасували Великодній ярмарок.

Також у місті з 2 квітня заборонили роботу 20 нічних клубів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.