Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

карантин у Львові

Понеділок, 19 квітня 2021, 10:09

У Львові під час карантину дозволити роботу непродовольчих ринків та літніх майданчиків

карантин у Львові

Карантин у місті продовжили до 4 травня, але дозволили роботу непродовольчих ринків, літніх майданчиків та навчання у початкових класах.  

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У п'ятницю, 16 квітня міська комісія з питань ТЕБ і НС прийняла рішення продовжити карантин до 4 травня, однак запровадили з 19 квітня окремий режим роботи для літніх майданчиків та непродовольчих ринків. 

"Ми аналізували кожну галузь економіки, і ми прийняли рішення запровадити окремий режим роботи для закладів громадського харчування, які зараз працюють лише на виніс, тому до роботи на виніс буде додано можливість роботи за окремим протоколом, який є проговорений і узгоджений, щодо роботи літніх майданчиків та терас. Друге питання – запроваджено також окремий режим роботи непродовольчих ринків, знову ж таки, за окремим протоколом. Якщо будуть відбуватись порушення цього протоколу, то такі заклади будуть терміново закриті" – наголосив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Він також додав, що моніторингові групи будуть працювати у посиленому режимі.

Крім цього, з 19 квітня відновлюється навчання для учнів 1-4 класів.

Зазначимо, раніше у місті до 19 квітня діяв жорсткий карантин, згідно із яким заборонили роботу непродуктових ринків та літніх майданчиків, закрили дитячі садочки, а учнів перевели на дистанційне навчання.

Також у місті з 2 квітня заборонили роботу 20 нічних клубів, а кафе і ресторанам, які працюють навинос, заборонили продавати алкоголь.

Крім цього, у місті розпочали щеплювати від коронавірусу освітян та працівників підприємств, які забезпечують життєдіяльність міста.

Нагадаємо, 22 березня в Україні розпочався другий етап вакцинації проти коронавірусу, щеплюватимуть сімейних лікарів та людей віком від 80 років.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.