Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

міст Львів-Луцьк

Суспільне Львів

Середа, 5 травня 2021, 11:49

На Львівщині напрацюють схеми об'їзду зруйованого моста на трасі Львів-Луцьк

міст Львів-Луцьк

Комісія ТЕБ і НС доручила обстежити можливі напрямки об’їзду зруйованого моста на трасі Львів-Луцьк.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Вчора, 4 травня, під час позачергового засідання обласної комісії ТЕБ і НС було вирішено обстежити можливі напрямки об’їзду аварійної ділянки поблизу села Гайок Львівської області і напрацювати кінцеву схему для руху транспорту.

"На сьогодні розглядаємо такі напрямки об’їзду. Для великогабаритного транспорту – дорога Радехів-Червоноград-Великі Мости-Гайок, а також Радехів-Лопатин-Буськ-Львів. Для легкових автомобілів, "швидких", маршрутних транспортних засобів, шкільних автобусів – напрямок Долини-Сілець-Старий Добротвір-Гайок" – зазначив перший заступник голови Львівської ОДА Андрій Годик .

Окрім того, під час наради управлінню транспорту та зв’язку доручили розробити та внести зміни до маршрутів руху пасажирського транспорту внутрішньообласного сполучення та проінформувати перевізників.

Службі автомобільній доріг у стислий термін організувати розроблення проектно-кошторисної документації для проведення капітального ремонту зруйнованого моста на відповідній ділянці. Також розглянути можливість забезпечення тимчасового проїзду через аварійну ділянку дороги із залученням техніки та засобів військових підрозділів.

Нагадаємо, 3 травня, близько 19:30, на дорозі Львів-Луцьк у селі Гайок обвалився дорожній міст. Постраждалих немає.

Внаслідок обвалу дорога є непроїзною.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.