Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

колегіум УКУ

УКУ

Середа, 12 травня 2021, 11:16

Порошенко профінансував новий гуртожиток УКУ

колегіум УКУ

Український католицький університет отримав від Петра Порошенка 100 тисяч доларів на будівництво нового колегіуму для студентів.

Про це повідомляє Український католицький університет на своїй сторінці у Фейсбуці.

Український католицький університет отримав від п’ятого президента України Петра Порошенка 100 тисяч доларів на будівництво нового колегіуму, який планують відкрити 26 червня.

"Новий Колегіум УКУ – це масштабний формаційний простір для студентів, працівників та гостей нашого університету. Будинок спроєктований за моделлю living learning community – спільноти, що живе і навчається разом" – йдеться у повідомленні.

Колегіум розрахований на 262 студентів з різних регіонів України.

"Усе це стало можливим без жодного фінансування від держави. Університет існує завдяки благодійним внескам людей з усього світу – кошти, отримані від жертводавців, становлять 56% операційного бюджету і 100% бюджету на будівництво. За роки існування УКУ підтримали близько 20 000 благодійників" – додали в УКУ.

Нагадаємо, у 2018 року виконавчий комітет Львівської міської ради дозволив УКУ звести студентський гуртожиток на вул. Стрийській, 29 у Львові. Зазначимо, що Український католицький університет перший гуртожиток спорудив на вулиці Козельницький. Його відкрили влітку 2012 року.

Також у квітні цього року УКУ дозволили облаштувати паркінг на вул. Луганська – вул. Козельницька на 42 місця.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.