Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

АЗС

Понеділок, 17 травня 2021, 11:02

Декілька АЗС припинили призупинили продаж преміального пального

АЗС

WOG і ОККО призупинили продаж преміального палива через введення держрегулювання цін.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Великі автозаправні мережі WOG і ОККО призупинили продаж преміального палива через введення урядом граничного рівня торговельної надбавки до середньої ціни дизельного палива і бензину.

"З 15 травня, в зв'язку з введенням державного регулювання цін на паливо на АЗК ОККО тимчасово припинена реалізація PULLS 95 і PULLS Diesel. Це пов'язано з тим, що продаж палива цих марок за ціною, встановленою Кабінетом міністрів на травень, є збитковою для мережі", – наголошують у АЗС ОККО.

Натомість АЗС WOG  припинило продаж преміального палива 95 Mustang і ДТ+Mustang

Зазначимо, Кабінет міністрів постановою від 14 травня встановив на період дії карантину граничні рівні торговельної надбавки до середньої ціни дизельного палива – не вище 7 грн/літр і бензину – не вище 5 грн/літр.

У міністерстві вважають, що введення тимчасового державного регулювання цін на продаж через мережі АЗС бензинів А-92, А-95 і ДТ шляхом встановлення граничної торговельної надбавки необхідно з метою запобігання зловживань суб'єктами господарювання та доступності для населення цієї продукції.

Мережі АЗК ОККО і WOG є одними з найбільших в Україні, кожна налічує понад 400 автозаправних комплексів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.