Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

аеропорт "Львів"

Понеділок, 17 травня 2021, 15:42

SkyUp скасувала рейс зі Львова до Запоріжжя

аеропорт "Львів"

Авіакомпанія SkyUp скасувала авіарейс зі Львова до Запоріжжя, який мав стартувати з 29 травня.

Про це повідомляє Аvianews.

Українська авіакомпанія SkyUp Airlines вирішила не відкривати новий авіарейс з аеропорту Львова до Запоріжжя, який мала здійснювати з 29 травня цього року.

Перевізник наразі не повідомляє причини такого рішення. 

Зазначимо, квитки на цей рейс коштували від 700 грн в один бік, що було дешевше проїзду в купе фірмового поїзда. Літак мав вилітати із Запоріжжя о 18:20 год і прилітати до Львова о 19:50 год. Рейси зі Львова були заплановані на 20:50 год з прибуттям до Запоріжжя о 22:20 год. 

Також SkyUp переніс з 29 травня на 2 червня запуск маршруту Запоріжжя-Одеса.

В авіакомпанії заявили, що клієнтам, які бронювали квитки на цей рейс на сайті SkyUp, кошти перевели на особистий баланс пасажира. Їх можна використовувати для покупки нових квитків і послуг авіакомпанії на будь-яку людину або вивести на банківську карту.

Тим, хто купив квиток через агентство, необхідно звернутися за місцем оформлення бронювання для уточнення можливостей повернення коштів.

Нагадаємо, на початку травня Державіаслужба анулювала права SkyUp на п'ять рейсів зі Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.