Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ВНЗ Львова

Середа, 19 травня 2021, 14:56

Міністерство освіти пояснило деталі вступної кампанії

ВНЗ Львова

Цьогоріч вступна кампанія пройде у звичному режимі з дотриманням карантинних обмежень.

Про це повідомили на сайті Міністерства освіти і науки України.

"Незалежно від епідеміологічної ситуації вступна кампанія 2021 року запланована у звичному режимі лише з дотриманням карантинних обмежень. Крім того, цього року розширено категорії вступників, які можуть подавати заяви в електронній формі, що відповідає сучасним викликам. Це дозволить кожному вступнику максимально комфортно здійснити необхідні кроки для того, щоб стати студентом омріяної спеціальності та бажаного вишу", – зазначив заступник міністра освіти і науки з питань європейської інтеграції Андрій Вітренко.

Цьогоріч вступити на бакалаврат можна за сертифікатом ЗНО 2018, 2019, 2020 та 2021 років.

Реєстрація електронних кабінетів для вступу на перший курс для здобуття ступеня молодшого бакалавра та бакалавра розпочнеться 1 липня.

Медичні огляди та інші доконкурсні процедури, якщо це викликано особливими умовами конкурсного відбору, проведуть до 9 липня.

Прийом заяв і документів розпочнеться 14 липня, а закінчиться о 18:00 16 липня для осіб, які вступають на основі співбесіди, вступних іспитів, творчих конкурсів, а для осіб, які вступають за результатами зовнішнього незалежного оцінювання, а також вступних іспитів та творчих конкурсів – о 18:00 23 липня.

Вступні іспити та творчі конкурси проведуть в декілька сесій з 1 до 13 липня включно. З 14 до 23 липня можуть проводитись додаткові сесії творчих конкурсів для вступників на контракт.

Співбесіди проведуть з 17 до 19 липня включно.

Списки рекомендованих до зарахування на бюджет оприлюднять:

– для тих, хто проходив співбесіди та за квотою 2 – не пізніше 20 липня;

– для інших – не пізніше 28 липня.

Нагадаємо, торік у жовтні Міносвіти затвердило умови прийому на навчання до ВНЗ у 2021 році. Також УЦОЯО з 2021 року зробив необов'язковим складання ЗНО з української літератури.

Додамо, ЗНО-2021 здаватимуть понад 28 тисяч абітурієнтів з Львівщини. Основна сесія ЗНО пройде з 21 травня по 5 червня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.