Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

дороги Львівщини

Четвер, 20 травня 2021, 15:16

Укравтодор планує збудувати платну дорогу від Стрия до Мукачева

дороги Львівщини

У рамках державно-приватного партнерства планують збудувати новий платний автобан Стрий – Мукачево.

Про це повідомляє Укравтодор на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні Держагентство автомобільних доріг України та компанія ТОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл" підписали меморандум щодо підготовки будівництва автомобільної дороги Стрий – Мукачево.

Як наголосили в Укравтодорі, це вже другий меморандум щодо залучення приватних інвесторів, який підписала компанія цього року. Перший був підписаний із ТОВ "Автомагістраль-Південь" і стосувався розробки проектно-кошторисної документації для дороги Краковець – Броди – Рівне.

Новий платний автобан проходитиме територіями Львівської та Закарпатської областей і має бути альтернативою ділянці дороги М-06 Київ – Чоп у цих областях.

У 2021 році планують розробити проектно-кошторисну документацію будівництва, а опісля – проведення тендерних процедур та початок будівництва.

Нагадаємо, у березні цього року в Укравтодорі наголошували, що мають оголосити конкурс з відбору інвестора для будівництва маршруту Краковець –Броди – Рівне.

Додамо, у грудні 2020 року уряд встановив плату за проїзд дорогами, побудованими на умовах концесії. Вартість коливатиметься від 80 копійок до 4,6 гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.