Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

перекриття руху

Вівторок, 25 травня 2021, 11:50

У Львові до кінця року перекрили частину вулиці Пилипа Орлика

перекриття руху

У місті обмежили рух транспорту на вул. П. Орлика, від вул. Віри, Надії, Любові до будинку №2.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 25 травня, у місті відновили роботи з реконструкції вул. П. Орлика, тому з 08.00 год і до 20.00 год 31 грудня буде обмежено рух транспорту на вул. П. Орлика, від вул. Віри, Надії, Любові до будинку №2.

Роботи проводить підрядна організація ТзОВ "Онур" на замовлення ЛКП "Львівавтодор".

"У 2020 році було відремонтовано ділянку вул. П. Орлика від вул. Миколайчука до вул. Віри, Надії, Любові. Роботи відновлюються на ділянці від вул. Віри, Надії, Любові до будинку №2. Після завершення робіт на цій ділянці, розпочнуть наступну, адже вул. П. Орлика має бути відремонтована повністю – від вул. Миколайчука до вул. Мазепи" – наголосив прес-секретар ЛКП "Львівавтодор" Олексій Хміль.

Об’їзд дороги відбуватиметься відповідно до затвердженої схеми організації дорожнього руху.

Нагадаємо, реконструкція вул. П. Орлика розпочалася у 2020 році. Вартість робіт складає 74,8 млн грн. Проектом передбачено розширення проїзної частини з влаштуванням нового асфальтобетонного покриття з однією смугою для руху в кожному напрямку, влаштування тротуарів та велосипедної інфраструктури (велосмуг та велопереїздів), облаштування паркувальних місць для автомобілів вздовж вулиці, облаштування зупинки громадського транспорту, влаштування сміттєвого майданчика, та влаштування підпірної стінки поблизу лікарні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.