Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

стихійна торгівля у Львові

Понеділок, 31 травня 2021, 12:44

Захланний Садовий ганятиме буками бідних бабусь у Львові

стихійна торгівля у Львові

Андрій Садовий створив робочу групу для врегулювання проблеми стихійної торгівлі у місті.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №177 від 26 травня 2021 року.

Андрій Садовий розпорядився створити робочу групу для розробки програми врегулювання проблеми стихійної торгівлі у місті.

"З метою врегулювання проблеми стихійної торгівлі на території Львівської міської територіальної громади утворити робочу групу для розробки та впровадження комплексної міської програми врегулювання проблеми стихійної торгівлі на території Львівської МТГ" – йдеться у документі. 

Керівником робочої групи став заступник міського голови – бізнес-омбудсмен Сергій Кіраль, а його заступником – начальниця відділу торгівлі та тендерної політики управління економіки міськради Галина Шарко.

До складу групи також увійшли: директор ТзОВ "Ринок сільськогосподарської продукції "Шувар" та депутат Львівської міськради від Самопомочі Роман Федишин, керівниця сільськогосподарського дорадчого центру
"Фермерська країна" Наталія Табінська, арт-директорка ТзОВ "Львівські ярмарки" Ольга Гренюх. 

Робоча група має розробити проект із вирішення проблеми стихійної торгівлі у місті, що передбачатиме комплекс заходів соціально-економічної підтримки львів'ян, які займаються вирощуванням власних овочів, та створення для них комфортних умов продажу їхньої продукції.

Цей проект ще має пройти громадське обговорення та бути затверджений депутатами Львівської міської ради.

Додамо, ще у 2019 році у Львові визначили найпопулярніші точки незаконної вуличної торгівлі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.