Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Свищо

city-adm.lviv.ua

Середа, 2 червня 2021, 10:56

Поліція хоче взяти садового мільйонера Свища за свистика

Андрій Свищо

Правоохоронці підозрюють керівника "Львівелектротрансу" Андрія Свища у порушеннях під час закупівлі електроенергії для підприємства.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження щодо можливих порушень під час проведення закупівлі електроенергії для ЛКП "Львівелектротранс" та розпочали розслідування щодо керівника цього підприємства Андрія Свищо.

Як наголосили у департаменті житлового господарства та інфраструктури міськради, під час цих закупівель ЛКП "Львівелектротранс" вдалося зекономити 5,3 млн грн.

"Завдяки закупівлі електроенергії без посередників за пів року ЛКП "Львівелектротранс" зекономило 5,3 млн грн коштів громади міста. Однак, правоохоронні органи мають запитання. Львівська міська рада готова сприяти розслідуванню", – йдеться у повідомленні.

У міськраді додали, що очікують об'єктивного розслідування з боку правоохоронців.

Зазначимо, Андрій Свищо очолив ЛКП "Львівелектротранс" з 21 січня 2020 року. А до цього, з 8 липня 2019 року він був є виконувачем обовязків директора "Львівелектротрансу".

У 2001-2004 роках Свищо працював у ВАТ "Львівгаз" на посадах: юрист, начальник юридичного відділу, провідний спеціаліст, заступник голови правління, член правління.

У 2020 році Свищо задекларував 692 тисяч гривень зарплати.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.