Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Дмитро Разумков

П'ятниця, 11 червня 2021, 15:28

Разумков напоумив львівських студентів старенькою Таврією, наче Азаров капустою

Дмитро Разумков

За період трудової діяльності голова Верховної Ради Дмитро Разумков пересів з вітчизняного автомобіля Таврія на модний електрокар Tesla своєї дружини.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні, 11 червня, у  рамках дводенного візиту до Львова, голова Верховної Ради України Дмитро Разумков завітав до Львівського національного університету імені Івана Франка, де відбулась зустріч  зі студентами у форматі "питання-відповідь".

На питання про можливе підвищення стипендії, Разумков відповів, що вони були низькими завжди і свого часу він отримував 53 гривні, при тому, що був кращим у рейтингу. У порівнянні, розмір звичайної стипендії сьогодні 1300 гривень.

Також Дмитро Разумков додав, що він працював з першого курсу, і зараз студенти можуть шукати можливості залучення коштів з інших джерел.

У відповіді також Разумков зазначив, що його першою машиною була "Таврія".

Зазначимо, що з того часу автопарк Дмитра Разумкова значно побільшав. У його декларації за 2020 рік  вказані 4 машини: TOYOTA LAND CRUISER 200, TOYOTA CAMRY, TESLA Model S та BMW X5. Останні дві машини належать дружині. 

Нагадаємо, вчора Варіанти публікували статтю про перший день візиту Дмитра Разумкова на Львівщину.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.