Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівська поліція

Понеділок, 12 липня 2021, 15:52

Козицький передав землю на Стрийській для будівництва центру швидкого реагування поліції

львівська поліція

Львівська ОДА надала Нацполіції Львівщини ділянку на вул. Стрийській, де мають збудувати центр швидкого реагування поліції.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Максима Козицького №478/0/5-21 від 15 червня 2021 року.

Максим Козицький розпорядився надати в постійне користування Нацполіції Львівщини земельну ділянку площею 0,2450 га на вул. Стрийській, 105 у Львові, що перебуває у державній власності, для будівництва адміністративного центру швидкого реагування поліції.

"Передати в постійне користування Головному управлінню Національної поліції у Львівській області земельну ділянку площею 0,2450 га, що розташована за адресою: м. Львів, вул. Стрийська, 105, для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування (для будівництва адміністративної будівлі)" – йдеться у розпорядженні.

Наразі ГУ Нацполіції Львівщини має зареєструвати право постійного користування цією земельноїю ділянкою.

Нагадаємо, наприкінці травня цього року Нацполіція провела тендер, за результатами якого замовила за 83 мільйони гривень зведення центру швидкого реагування поліції у львівської будфірми "Інтербуд".

Зазначимо, ще у 2013 році Нацполіція Львівщини мала збудувати такий адміністративний центр на вул. Стрийській, а у 2018 році проект "Створення системи швидкого реагування на інформацію про злочини та події Львова" став переможцем програми Східного партнерства, загальний бюджет якого становить бюджет  6 млн євро і який на 90% фінансується Європейським Союзом. 10% від усієї суми, тобто 600 тисяч євро, на реалізацію проекту має забезпечити українська сторона.

Цей проект передбачає завершення будівництва адмібудівлі львівської поліції на вул. Стрийській, у якій буде розташований центр оперативного реагування на злочини, а також ремонт відділів поліції та закупівлю техніки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.