Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівські маршрутки

Вівторок, 22 червня 2021, 12:23

Козицький запросив Велійку для боротьби із нелегальними перевізниками

львівські маршрутки

Максим Козицький створив робочу групу для боротьби із нелегальними перевезеннями у області.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Максима Козицького №478/0/5-21 від 15 червня 2021 року.

Максим Козицький зобов'язав у Львівській ОДА створити робочу групу з питань функціонування ринку автомобільних пасажирських перевезень, що займатиметься боротьбою із нелегальними перевезеннями.

"Утворити робочу групу з питань функціонування ринку автомобільних пасажирських перевезень та затвердити її склад згідно з додатком" – йдеться у розпорядженні.

Головою робочої групи призначили заступника голови Львівської ОДА Юрія Бучка, а його заступником – начальника управління транспорту та зв’язку облдержадміністрації Степана Рудницького.

До складу цієї робочої групи також увійшли: голова Львівського обласного відділення ГО "Всеукраїнська асоціація автомобільних перевізників" Іван Велійка і голова правління Львівської обласної організації роботодавців транспорту Юрій Шендюх.

Робоча група має організувати наради щодо боротьби із нелегальними перевізниками та проведення у області перевірок для встановлення перевізників, що здійснюють нелегальні пасажирські перевезення.

Крім цього, ця робоча група повинна постійно здійснювати рейди із виявлення таких перевізників.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.