Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

пасажирські перевезення

Середа, 17 квітня 2024, 13:55

Белз передбачив 200 тисяч гривень на компенсацію перевізникам за проїзд пільговиків

пасажирські перевезення

З 73 громад Львівщини 44 подали дані про відшкодування перевізникам, і з них у 16 громадах взагалі не передбачено на це коштів.

Про це йдеться у відповіді на запит Варіантів.

Белзька міська рада у грудні минулого року затвердила Програму компенсації пільгових перевезень окремих категорій громадян в автомобільному транспорті Белзької міської територіальної громади на 2024 рік.

Згідно з документом, цьогоріч міськрада скерувала на програму компенсацій пільгових перевезень 200 тисяч гривень.

Як пояснили у міськраді, програма фінансуватиметься виключно з міського бюджету Белза.

Загалом на журналістський запит Варіантів відреагували 44 адміністративно-територіальні одиниці Львівщини зі 73 наявних. З отриманих відповідей 16 громад області взагалі не передбачили коштів на компенсації перевізникам, а одна громада відмовилась надавати інформацію про відшкодування.

Нагадаємо, У Радехівській громаді передбачили більше мільйона гривень на компенсацію перевізникам за пільговий проїзд. У Червоноградській громаді передбачили 2 мільйони гривень на компенсацію перевізникам за пільговий проїзд.

У Боринській громаді передбачили 350 тисяч гривень на компенсації перевізникам за пільговий проїзд. У Самбірській громаді передбачили майже 3 мільйони гривень на компенсацію перевізникам за проїзд пільговиків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.