Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Дмитро Добродомов

Четвер, 17 червня 2021, 10:52

Оцифрований Добродомов планує зайти у кожну домівку

Дмитро Добродомов

4 канал може отримати ліцензію та вийти у всеукраїнський цифровий ефір.

Про це повідомляє Детектор медіа.

Співвласники 4 каналу Максим Варламов і Дмитро Добродомов планують вивести канал у всеукраїнський цифровий телеефір.

Зокрема, планується переоформити ліцензію телеканалу "Вінтаж-ТБ", якою володіє компанія "Корона Санрайс", на ліцензію 4 каналу. Компанію "Корона Санрайс" навесні придбала компанія ТРК "Інтеррадіо", яка володіє 4 каналом. Натомість телеканал "Вінтаж-ТБ" відновив мовлення в мультиплексі МХ-5 цифрового ефірного телебачення Т2 після трирічної перерви 1 червня 2021 року.

"Придбавши "Корону Санрайс", компанія "Інтеррадіо" планує зробити свій оригінальний контент доступним для української аудиторії тепер і у цифровій якості у мережі "Зеонбуд" під логотипом 4 каналу", − розповів медіаменеджер Максим Варламов.

Зазначимо, 4 каналом у рівних частках володіють журналіст та нардеп Верховної Ради 7 скликання Дмитро Добродомов, його соратник по політичному проєкту "Народний контроль" Андрій Мисик та відомий медіаменеджер Максим Варламов.

Щоб вийти в ефір під логотипом 4 каналу, власникам потрібно переоформити ліцензію каналу "Вінтаж". Компанія вже готує заявку до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. 

Нагадаємо, Нацрада оштрафувала 4 канал на 114 тисяч гривень через дискримінаційні висловлювання Остапа Дроздова, а журналіст та колишній нардеп Дмитро Добродомов став співвласником та директором 4 каналу у лютому 2021 року.

Додамо, 2 лютого цього року президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони про застосування санкцій проти телеканалів "112 Україна", NewsOne, Zik.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.