Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пункт пропуску з Польщею

Вівторок, 22 червня 2021, 10:41

На кордоні з Польщею запрацюють всі пункти пропуску

пункт пропуску з Польщею

З 23 червня польські прикордонники відновлюють роботу трьох пунктів пропуску на кордоні з Україною, які закриті ще з весни 2020 року.

Про це повідомила прес-служба Державної прикордонної служби України. 

Держприкордонслужба України отримала інформацію від польських прикордонників про готовність відновити пропускні операції в польській частині автомобільних пунктів пропуску Зосин – Устилуг, Долгобичув – Угринів та Кросценко – Смільниця.

Ці пункти пропуску відновлюють свою роботу з 01:00 год (за київським часом) 23 червня.

"Просимо врахувати вищезазначену інформацію під час планування закордонних подорожей, та перед поїздкою ознайомитися з правилами та обмеженнями, які діють на території суміжних держав" – наголосили у Держприкордонслужбі

Зазначимо, Україна відновила роботу усіх пунктів пропуску на кордоні з Польщею ще у травні 2020 року, однак три з них залишалися закритими із польського боку.

Станом на сьогодні на кордоні з Польщею працюють такі пункти пропуску: Краковець – Корчова, Рава-Руська – Гребенне, Шегині-Медика, Ягодин – Дорогуськ, Грушів – Будомєж.

Додамо, у березні 2020 року Україна до травня закрила кордон для іноземних громадян.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.