Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пункт пропуску

Четвер, 28 травня 2020, 16:59

На кордоні з Польщею відкриють три нові пункти пропуску

пункт пропуску

З 29 травня з української сторони будуть відкритими сім пунктів пропуску на кордоні з Польщею з української сторони.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Завтра 29 травня, Держприкордонслужба планує відкрити пункти пропуску на кордоні з Польщею: Устилуг, Смільниця та Грушів.

Крім того, будуть відкриті залізничні пункти пропуску "Рава-Руська" та "Хирів" на кордоні з Польщею, а також "Тересва" та "Ділове", що на кордоні з Румунією.

Загалом відкриють 66 пунктів пропуску на державному кордоні.

Як пояснив спікер Державної прикордонної служби Андрій Демченко, постанова Кабінету міністрів від 20 травня про відкриття 66 пунктів пропуску, яку сьогодні опублікували на урядовому порталі, не публікувалася тиждень, тому не могли відкрити пункти.

Він також додав, що відкриття пунктів пропуску з українського боку не означає, що пропуск відразу відновиться.

Нагадаємо, у березні Україна закрила кордон для іноземних громадян. Наразі на кордоні з Польщею працюють чотири пункти пропуску: Краковець – Корчова, Рава-Руська – Гребенне, Шегині-Медика. та Ягодин – Дорохуськ.

8 травня уряд відкрив пункт пропуску Рава-Руська на кордоні з Польщею, а з 13 травня вирішив відкрити пішохідний пункт пропуску Шегині.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.