Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пункт пропуску

Середа, 13 травня 2020, 16:03

На кордоні з Польщею відкриють пішохідне сполучення у Шегинях

пункт пропуску

Уряд вирішив відкрити пішохідний пункт пропуску Шегині-Медика.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Сьогодні, 13 травня, Кабінет міністрів прийняв постанову, згідно із якою Україна відкриває пішохідний пункт пропуску "Шегині" на кордоні з Польщею. 

Однак, дати відкриття пункту пропуску ще немає.

"Постанова, яке повертає пункт "Шегині" як пішохідний пункт пропуску для наших та іноземних громадян. У зв'язку з послабленням карантину у нас виникла така необхідність... З дати опублікування", – заявив на засіданні глава Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков.

Зазначимо, наразі на кордоні з Польщею працюють три пункти пропуску: Краковець – Корчова, Рава-Руська – Гребенне та Ягодин – Дорохуськ, адже 8 травня уряд відкрив пункт пропуску Рава-Руська.

З 7 квітня закрили пішохідне сполучення у всіх пунктах пропуску. Крім цього, у березні Україна закрила кордон для іноземних громадян.

Додамо, 4 травня уряд прийняв рішення продовжити карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, до 22 травня, проте скасував декілька заборон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.