Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пункт пропуску

Понеділок, 6 квітня 2020, 14:21

На Львівщині кордон з Польщею можна перетнути лише у одному пункті пропуску і лише на авто

пункт пропуску

З 7 квітня закриють кордон у Рава-Руській – Гребенному, а також пішохідне сполучення у всіх пунктах пропуску.

Про це повідомила прес-служба Кабінету міністрів України.

Кабінету Міністрів України вніс зміни у постанову щодо тимчасового закриття деяких пунктів пропуску через державний кордон та пунктів контролю і припинення в них пішохідного сполучення.

Зокрема, з 7 квітня державний кордон України можна буде перетнути лише автотранспортом і лише у 19 пунктах пропуску: закриють 115 пунктів пропуску, а ще у 28 пунктах пропуску тимчасово припинять пішохідне сполучення.

Крім того, закриті пункти пропуску через кордон для міжнародного пасажирського залізничного, повітряного, автомобільного (для автобусів) сполучення.

Нагадаємо, Україна закрила кордон для іноземних громадян, з 17 березня на кордоні з Польщею працюють лише три пункти пропуску: Рава-Руська – Гребенне, Краковець – Корчова та Ягодин – Дорохуськ.

Однак, на час карантину кордони України залишаються відкритими для людей, які приводять гуманітарну допомогу та співробіітників дипломатичних місій.

Зазначимо, позаминулого тижня черги на кордоні з Польщею накопичувались на польському боці. У найбільш активний день – 27 березня – на вхід в Україну з Польщі прибуло 22 тисячі громадян.

Додамо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.