Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Сандуляк-Білоус

stv.detector.media

П'ятниця, 25 червня 2021, 11:40

Сандуляк-Білоус дозволили перетворити гараж на житловий будинок

Ірина Сандуляк-Білоус

Виконком дозволив Сандуляк-Білоус реконструювати гараж на вул. Кримській, 55 під індивідуальний житловий будинок.

Сьогодні, 25 червня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на реконструкцію Ольгою Білоус та Іриною Сандуляк-Білоус будівлі гаражів під літерами "Б2", "В2" з підвалом на вул. Кримській, 55 у м. Львові під індивідуальний житловий будинок з розширенням за рахунок надбудови мансардного поверху. 

Будівля, яка підлягає реконструкції, розташована у межах історичного ареалу міста, тому проектування має здійснюватися з дотриманням вимог діючих державних будівельних норм та закону "Про охорону культурної спадщини".

Гранично допустима висотність будинків, будівель та споруд на вул. Кримській, 55 становить 11 м. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – існуючий.

Зазначимо, Ірина Сандуляк-Білоус в грудні 2019 року почала виконувати обов'язки продюсерки UA: Львів, а до цього вона з 2018 року очолювала "Українське радіо Львів". У 2015 році Сандуляк-Білоус співпрацювала з телеканалом Current Time "Радіо Свобода", а рініше працювала над запуском нішевого телеканалу новин "24", створенням локальної радіостанції "FM Галичина" та перезапуском телеканалу ZIK. 

Ірина Сандуляк є дружиною депутата Львівської обласної ради Андрія Білоуса. у 2017 році вона отримала 11 200 грн державної допомоги на дітей та 57 791 грн зарплати у львівській дирекції НСТУ.

Нагадаємо, у січні минулого року Ірина Сандуляк-Білоус очолила львівську філію Суспільного.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.