Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 25 червня 2021, 12:10

Депутату Різнику дозволили звести багатоповерхівку на Липовій Алеї

візуалізація

Виконком дозволив фірмі депутата Олексія Різника звести новий багатоквартирний будинок на вул. Липова Алея, 5.

Сьогодні, 25 червня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на будівництво ТОВ "Актив Комплект" багатоквартирного житлового будинку з з вбудованими громадськими приміщеннями та підземним гаражем на вул. Липова Алея, 5 у м. Львові. 

Функціональне призначення земельної ділянки, на якій зведуть нову багатоповерхівку – для багатоповерхової житлової забудови (зона Ж-3).

Комплекс складатиметься з семи будівель: п'яти житлових та двох громадського призначення. При цьому поверховість будинків становитиме 5-7 поверхів, а одна з громадських будівель матиме 9 поверхів.

Під усіма секціями житлових будинків планують облаштувати підземні паркінги, які загалом вміщатимуть 472 машини – по одній на кожну квартиру, а у дворах будинків буде заборонений паркінг.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Актив Комплект" зареєстроване у 2013 році зі статутним капіталом у 35 680 000 грн. Товариство займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Власник і керівник − Олексій Різник.

Зазначимо, Олексій Різник на місцевих виборах-2020 пройшов до Львівської міської ради від партії "Європейська Солідарність", офіційно – безпартійний. 

Різник, адвокат, у жовтні 2018 року президент Петро Порошенко присвоїв йому звання "Заслужений юрист України", є керівником ТзОВ "Торговий дім "Марвел", ТзОВ "Актив-Комплект", ТзОВ "Апарт-Готель", ТзОВ "АВС 2017", ТзОВ "Страч", ТзОВ "Квестен", ТзОВ "Крімсон Корп", ТзОВ "Маріївка Грін Енерджі", ТзОВ "Галицький шлях", ТзОВ "Вокзал", бенефіціар ТзОВ "Дейлор консалт", ТзОВ "Львів-енергія".

Різник, спільно з Юрієм Ломагою, є адвокатом бізнесмена і бізнес-партнером депутата Львівської обласної ради Григорія Козловського. Він представляв його інтереси під час судових позовів, які стосувались недопущення бізнесмена до аукціонів купівлі об'єктів комунальної нерухомості у центрі Львова. 

У травні 2019 року фірма Різника та Ломаги ТзОВ "Львів-Енергія" знищила пам'ятку архітектури у Стрийському парку, а на цьому місці розпочала зведення ресторану.

Юридичну освіту здобув у ЛНУ імені Івана Франка та в Одеській юридичній академії, навчався на магістра банківської справи у Львівському банківському інституті, закінчив Львівський регіональний інститут держуправління.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.