Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

візуалізація

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 25 червня 2021, 12:35

На Личаківській збудують школу мистецтв

візуалізація

Виконком дозволив Львівській державній музичній школі № 4 збудувати школу мистецтв з концертним залом на вул. Личаківській, 105 у м. Львові.

Сьогодні, 25 червня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на будівництво Львівською державною музичною школою № 4 школи мистецтв з концертним залом на вул. Личаківській, 105 у м. Львові. 

Школу збудують на ділянці, площею 1,0755 га, а її функціональне призначення земельної ділянки – зона Г-3-1 – зона дитячих дошкільних установ та загальноосвітніх шкіл.

Зазначимо, у нову будівлю перенесуть музичну школу № 4 на вул. Личаківській, 5. Крім цього, у приміщенні школи для львів'ян передбачені спортивні зони та зони для дітей, концертна зала буде з прозорими стінами.

Нагадаємо, у жовтні минулого року у місті обрали переможців архітектурного конкурсу щодо будівництва мистецької школи на вул. Личаківській, 105. А ще у червні 2019 року виконком вирішив провести Всеукраїнський архітектурний конкурс на кращу проектну пропозицію цієї школи, який оголосили у червні цього року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.