Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Вівторок, 29 червня 2021, 13:15

Козицький розпорядився перевірити довгобуди на Львівщині

Максим Козицький

Максим Козицький створив робочу групу з інвентаризації об’єктів незавершеного будівництва у Львівській області.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Максима Козицького №530/0/5-21 від 23 червня 2021 року.

У середу, 23 червня, голова Львівської ОДА Максим Козицький розпорядився у Львівській ОДА створити робочу групу з питань інвентаризації об’єктів незавершеного будівництва області, яку проведуть спільно з головами сільських, селищних, міських рад територіальних громад.

"Створити робочу групу з інвентаризації об’єктів незавершеного будівництва області та затвердити її склад згідно з додатком" – йдеться у розпорядженні.

Головою робочої групи призначили заступника голови Львівської ОДА Андрія Годика, а його заступниками – заступника голови облдержадміністрації Юрія Бучко, заступник голови облдержадміністрації Віталій Загайний, заступник голови облдержадміністрації Іван Собко та заступник голови облдержадміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Олександр Кулепіним. А директор департаменту економічної політики облдержадміністрації Степан Куйбіда є секретарем робочої групи.

Також до складу цієї робочої групи увійшли: начальник управління капітального будівництва облдержадміністрації Роман Калагурський, директор департаменту архітектури та розвитку містобудування облдержадміністрації Олена Василько та директор комунального підприємства Львівської обласної ради "Технічний нагляд" Дмитро Сладков.

Робочій групі надали двотижневий термін з моменту оприлюднення, тобто до 10 липня, щоб надати Львівській ОДА інформацію щодо об'єктів не завершеного будівництва.

Нагадаємо, у 2019 Мінрегіон розробляв законопроект, який передбачає дофінансування проблемних забудов з бюджетів населених пунктів, а у 2018 на Львівщині було 783 об'єкти незавершеного будівництва.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.