Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

АЗС

Четвер, 8 липня 2021, 11:18

На Львівщині оштрафували АЗС на майже два мільйони гривень

АЗС

У області провели перевірку майже 500 АЗС, за результатами якої наклали майже 2 мільйони гривень штрафів.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОДА.

З середини березня цього року у Львівській області перевірили 495 АЗС  з метою протидії нелегальному обігу і торгівлі пальним.

За результатами перевірок, у 486 АЗС наявна ліцензія, 9 − припинили діяльність, а 10 − не працювали на момент перевірки. Також вилучили 61,7 тонн пального.

Зокрема, правоохоронці виявили 1080 порушень вимог нормативно-правових актів з питань охорони праці, промислової безпеки та гігієни праці, склали 495 актів перевірок для усунення порушень вимог законодавства в частині пожежної та техногенної безпеки, 55 протоколів про адміністративне правопорушення в частині дотримання вимог природоохоронного законодавства, виявили 12 порушень щодо незареєстрованого акцизного складу, безліцензійної діяльності, відсутності витратомірів та рівнемірів.

Загалом АЗС оштрафували на загальну суму 1,934 млн грн, а до адміністративної відповідальності притягнули понад 120 відповідальних осіб, з яких понад 90 − керівники суб’єктів господарювання.

Нагадаємо, у березні на Львівщині перевірили понад 50 АЗС. За результатами перевірки, три нелегальні станції опечатали, дві були демонтовані власниками.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.