Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа у Львові

Середа, 14 липня 2021, 10:20

Дев'ять шкіл Львова отримають нових директорів

школа у Львові

У місті оголосили конкурси на заміщення дев'яти вакантних посад директорів шкіл.

Про це повідомила пресслужба Львівської міськради.

Управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради оголосило конкурси на директорів для 9 львівських шкіл: №34, №36, №40, №49, №73, №95, "Первоцвіт", "Один, два, три" та ліцей "Галицький".

За словами міського голови Львова Андрія Садового, до кінця року у Львові оголосять конкурси на вакансії директорів ще 35 львівських шкіл.

"Цього року почали велике перезавантаження освіти у нашій громаді. Ви вже чули, що з вересня директори шкіл отримуватимуть 1 тисячу доларів заробітної плати. Людина, яка відповідає за освіту сотень дітей, має отримувати гідну компенсацію і не думати про те, де взяти гроші для забезпечення себе та своєї сім’ї. Але не менш важливим також є професійність та фаховість керівника освітнього закладу.

Якісний підбір кадрів – надскладне завдання, тому ми вже почали оголошувати конкурси на директорів для наших шкіл. Зараз є 9 вільних вакансій. До кінця року оголосимо ще 35" – повідомив Андрій Садовий.

Основні вимоги до кандидата на посаду директора школи − вища освіта ступеня не нижче магістра, стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років та стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Подати документи на участь в конкурсі можна до 22 липня, а на заміщення посади директора ліцею "Галицький" − до 17 липня.

Нагадаємо, виконком погодив з вересня підняти зарплату директорам львівських шкіл до 27 тисяч гривень. 

Додамо, у березні навчальні заклади міста перевели на дистанційне навчання, а частину приміщень однієї із шкіл міста вирішили передати лікарні для збільшення місць для пацієнтів з Covid-19. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.