Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа №97

Фб школи №97

Вівторок, 23 березня 2021, 15:29

У Львові частину приміщень школи передадуть лікарні для збільшення місць для пацієнтів з Covid-19

школа №97

У частині приміщень школи №97 облаштують підрозділи Центру екстреної медичної допомоги, щоб звільнити місце для хворих на коронавірус.

Вчора, 22 березня, на позачерговому засіданні міська комісія з питань ТЕБ та НС прийняла рішення тимчасово переселити структурний підрозділ КНП Львівської обласної ради "Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф", що знаходиться на вул. Миколайчука, 9, у частину окремих приміщень львівської школи №97 на вул. Миколайчука, 18.

Як йдеться у протоколі засідання, у вивільнених приміщеннях лікарні мають облаштувати нові місця для пацієнтів з коронавірусом.

"У зв'язку із потребою у додаткових площах для розгортання ліжкомісць у КНП "Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м. Львова" для допомоги хворим на гостру респіраторну хворобу Covid-19, КНП ЛОР "Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" (А.Васько) встановленим порядком організувати переселення підпорядкованого підрозділу у середню загальну школу №97 на вул. Миколайчука, 18" – йдеться у документі.

Керівниця управління освіти Зоряна Довганик має виділити для необхідні приміщення школи №97 для Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Переселення у шкільні приміщення підрозділу лікарні мають розпочати з 24 березня, вони використовуватимуться до кінця карантину або ж до прийняття окремого рішення міською комісією з питань ТЕБ та НС.

Нагадаємо, з 16 березня навчальні заклади міста перевели на дистанційне навчання. Також через погіршення ситуації з коронавірусом у Львові до 4 квітня продовжили посилений карантин: заборонили проводити масові заходи, працювати закладам культури і громадського харчування, а також оголосили канікули для учнів початкових класів.

Раніше міська комісія НС і ТЕБ прийняла рішення розгорнути два тимчасових госпіталі для лікування пацієнтів з Covid-19 на базі лікарні швидкої допомоги і 8-ої лікарні. На це з бюджету Львова виділили 18 млн грн.

Крім цього, виконком Львівської міськради звернувся до власників приміщень у місті з проханням зробити для орендарів "нульову" ставку оренди на час посиленого карантину.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.