Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа на Львівщині

Четвер, 15 липня 2021, 11:12

У Журавненській ОТГ не ліквідують школу в селі Новошини

школа на Львівщині

Депутати Журавненської селищної ради не підтримали закриття школи в селі Новошини.

Про це повідомила пресслужба Журавненської селищної ради.

Вчора, 14 липня, на сесії депутати Журавненської селищної ради Стрийського району не підтримали ліквідацію Новошинського комунального закладу загальної середньої освіти І - ІІ ступенів Журавненської селищної ради.

"За" проголосували 4 депутати, "проти" − 1, утримались 9 депутатів і не голосували − 8 депутатів селищної ради.

Пропонувалось припинити діяльність Новошинського комунального закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів шляхом ліквідації юридичної особи. Як йдеться у проекті ухвали, школу мали ліквідувати з метою створення належних умов для здобуття якісної освіти, упорядкування мережі загальноосвітніх навчальних закладів Журавненської селищної ради та враховуючи рекомендації та висновки постійних депутатських комісій.

Зазначимо, 30 червня виконком Журавненської селищної ради рекомендував відділу освіти провести громадські слухання щодо ліквідації школи в селі Новошини. Громадські слухання мали провести 5 липня.

Всього на балансі Журавненської селищної ради перебуває 16 закладів освіти.

Нагадаємо, у травні депутати Дрогобицької міськради вирішили ліквідувати гімназію №15, а учнів та викладачів перевести до ліцею №3.

Додамо, школа села Солонка стане ліцеєм при ЛНУ імені Івана Франка, а Мостиська громада отримала 1,2 млн грн на технічне оснащення шкіл.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.