Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

Четвер, 22 липня 2021, 15:36

Львівська облрада виділила майже 5 мільйонів на ремонт постраждалих від негоди шкіл

Львівська облрада

Львівська облрада скерувала 4,8 мільйона гривень на ремонт пошкоджених буревіями приміщень шкіл у селах Грімне, Конопниця, Словіта та Золочеві.

Про це повідомила пресслужба Львівської облради.

Львівська обласна рада скерувала 4,8 мільйона гривень з бюджету розвитку на ремонт пошкоджених буревіями приміщень освітніх закладів у селах Грімне, Конопниця, Словіта та школи у місті Золочеві.

Рішення про виділення додаткових 4,8 млн грн депутати ухвалили під час сесійного засідання Львівської обласної ради, яке відбулося 13 липня.

Розпочати роботи можна буде лише після проведення тендерних процедур, а це більше ніж через місяць. Приблизно до вересня триватимуть процеси виготовлення технічної документації, проведення експертиз та тендерних закупівель.

Як пояснив голова комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Львівської обласної ради Володимир Квурт, роботи, які необхідно виконати в приміщеннях шкіл технічно не складні, але витрати з бюджету на суму від 600 тисяс до двох мільйонів гривень передбачають проведення тривалих тендерних процедур.

"Сподіваємося, що підприємства-переможці зможуть розпочати ремонтні роботи вже на початку вересня і до 5-10 жовтня завершити. Якщо все буде зроблено ретельно і належним чином, то виконавець встигне впродовж вересня виконати весь об’єм запланованого" − розповів Володимир Квурт.

Нагадаємо, через негоду в Нагуєвичах вода затопила будинки та земельні ділянки, а в Лішні стався зсув грунту.

Додамо, на початку липня через сильну грозу у Львові повалило 118 дерев та було пошкоджено 24 дахи будівель.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.