Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. Б. Хмельницького, 34

google.maps

П'ятниця, 23 липня 2021, 13:15

Приміщення міської друкарні у Стрию продали за понад мільйон гривень

вул. Б. Хмельницького, 34

Львівська облрада продала приміщення міської друкарні у Стрию на вул. Богдана Хмельницького, 34 за 1,1 мільйона гривень.

Управління майном спільної власності Львівської облради продало у системі ProZorro приміщення Стрийської міської друкарні, що на вул. Б. Хмельницького, 34 у Стрию, загальною площею 94,2 кв. м.

Аукціон стартував вчора, 22 липня, участь у ньому взяли чотири учасники, а переможцес став Ігор Олексишини, який запропонував за приміщення ціну 1 100 001 грн, що на 1 гривню більше від пропозиції ТОВ "Едельвейс Сервіс". Наразі очікується опублікування протоколу. Зазначимо, початкова вартість приміщення на вул. Б. Хмельницького, 34 у Стрию становила 300 000 грн.

З аукціону продали корпус № 3 (адмінбудинок), сарай та вбиральню, загальню площею 94,2 кв.м. у Стрию на вул. Б. Хмельницького, 34. Адмінбудинок перебуває у задовільному технічному стані, а сарай та вбиральня − у незадовільному. 

В приміщенні працювало комунальне підприємтво "Стрийська міська друкарня", яке наразі перебуває в стані припинення.

За даними аналітичної системи YouControl, стриянин Ігор Олексишин є фізичною особою-підприємцем з 1999 року і займається іншими видами роздрібної торгівлі в неспеціалізованих магазинах.

Нагадаємо, Львівська облрада продала приміщення на проспекті Чорновола, 59 за 1,9 млн грн львівській фірмі. 

Додамо, Львівська облрада виставила на аукціон шість комунальних приміщень у Львові, Буську, Городку та у Стрию. А Сергія Іваха звільнили з посади начальника управління майном спільної власності Львівської облради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.