Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Ветеранів, 4

google.maps

П'ятниця, 23 липня 2021, 14:02

У Львові на Ветеранів квартиру перетворять на магазин

вул. Ветеранів, 4

Виконком дозволив реконструювати квартиру №6 на вул. Ветеранів, 4 під магазин непродовольчих товарів.

Сьогодні, 23 липня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на реконструкцію Олександром Баданіним квартиру №6 на вул. Ветеранів, 4 під магазин непродовольчих товарів з влаштуванням дверного прорізу на місці віконного отвору.

 

Будівля, яка підлягає реконструкції, розташована у межах історичного ареалу міста, тому проектування має здійснюватися з дотриманням вимог діючих державних будівельних норм та закону "Про охорону культурної спадщини".

Гранично допустима висотність будинків, будівель та споруд на вул. Ветеранів, 4 обмежується існуючою. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – існуючий. Функціональне призначення земельної ділянки – зона Ж-2 – зона малоповерхової квартирної житлової забудови.

Зазначимо, Олександр Баданін постійно проживає у ФРН, а в Україні проживає в Києві. 

Нагадаємо, виконком Львівської міськради виділив майже два мільйони гривень на ремонт аварійного каналізаційного колектора навпроти будівлі на вул. Винниченка, 32

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.