Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

візуалізація

city-adm.lviv.ua

Четвер, 29 липня 2021, 14:50

У Львові перекрили прохід до підземного переходу на площі Митній

візуалізація

Прохід через дерев’яний місток в напрямку до підземного переходу на площі Митній перекрили через облаштування нового громадського простіру.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Від учора, 28 липня, через те, що відновили роботи із облаштування нового громадського простору між вул. В. Винниченка і оборонним муром ансамблю Бернардинів, повністю перекрили прохід через дерев’яний місток в напрямку до підземного переходу на площі Митній.

Прохід буде перекрито до 24 серпня. Вартість робіт – 13,3 млн грн. Виконує роботи підрядна організація "Термобуд-Київ". Роботи мають бути повністю завершені до кінця весни 2022 року.

"Підрядник на об’єкті працює вже кілька тижнів, та активні роботи розпочинаються сьогодні. Відповідно, буде перекрито прохід дерев’яним мостиком від Бернардинського подвір’я, щоб мати змогу розпочати роботи з відновлення сходів, які ведуть до підземного переходу, та відновити несучу здатність містка. Тому ця частина простору буде закрита для проходу до 24 серпня.

Загальна вартість об’єкта – 13,3 млн грн. На цей рік у бюджеті передбачено 6,9 млн грн. Роботи будуть проводити поетапно. Угода укладена на два роки, тобто завершення має бути до кінця весни 2022 р."− повідомила начальниця відділу обліку та моніторингу управління охорони історичного середовища Львівської міськради Маріанна Мороз.

Нагадаємо, у Львові планують провести капітальний ремонт території між вул. В. Винниченка і оборонним муром ансамблю Бернардинів та облаштувати тут новий громадський простір. З бюджету Львова на це передбачили 10 499 900 грн.

Усі роботи, які заплановано виконати протягом 2020-2021 років, здійснить підрядна організація ПП "Термобуд-Київ", а новизна простору буде у тому, що рів біля муру наповнять водою.

Додамо, у лютому прохід через підземний та наземний переходи з вул. Валової до пл. Соборної перекривали через облаштування нового громадського простіру. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.