Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Кам'янка-Бузька

П'ятниця, 30 липня 2021, 13:51

Лікарям Кам'янка-Бузької лікарні два місяці не виплачують зарплату (оновлено)

Кам'янка-Бузька

НСЗУ другий місяць затримує оплату по пакетах медичних послуг.

Про це повідомила пресслужба Кам'янка-Бузької міської ради.

Лікарі та медичний персонал КНП "Кам'янка-Бузька ЦРЛ" другий місяць не отримують заробітну плату.

Як йдеться у повідомленні, НСЗУ щомісячно зобов’язана перераховувати кошти на рахунок ЦРЛ, з яких оплачується заробітна плата працівникам. Натомість НСЗУ затримує оплату по пакетах медичних послуг, в зв'язку з чим утворилася заборгованість з виплати заробітної плати.

"Така ситуація склалась по усіх закладах вторинної медичної допомоги в Україні. Очікується, що НСЗУ таки в найближчий час оплатить вартість пакетів медичних послуг відповідно до укладених договорів і заборгованість по оплаті праці буде погашено" − йдеться у повідомленні.

Зазначимо, станом на 11:56 год Кам'янка-Бузька міська рада повідомила, що НСЗУ перерахувала близько 1,9 млн грн за основний пакет послуг.

Отримана сума дозволить погасити 70% заборгованості по заробітній платі лікарів та медпрацівників за червень. Решту боргу НСЗУ має перерахувати на початку серпня.

Нагадаємо, в березні громада міста Кам'янка-Бузька просила Львівську ОДА передбачити гроші на функціонування Кам’янка-Бузької лікарні, утримання якої переклали на місцевий бюджет.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.