Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львів

Понеділок, 2 серпня 2021, 14:49

Мешканцям двох районів Львова на день вимкнуть воду

Львів

Завтра частина Галицького і Личаківського районів буде без водопостачання.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Завтра, 3 серпня, з 09.00 год і до 20.00 год буде припинено подачу води до частини вулиць у Галицькому і Личаківському районах міста через роботи з перепідключення новозбудованого водопроводу на вул. Княжій.

Зокрема, без водопостачання будуть вулиці:

- Кривоноса, Княжа, Високий Замок, Замкова, Насипна, Вічева, Піша, Сніжна, Звенигородська, Рибна, Чорноморська, пл.Старий Ринок, Льва, Підгірна, Спадиста, Сходова, Пильникарська, Ужгородська, Смерекова, Довбуша, Лисенка, Митрополита Липківського, Барвінських, Просвіти, Короленка, Заньковецької, Солодова, Мала, Садовського, Вишенського, Піскова, Харківська, Ніжинська, Лісна, Крип'якевича, Рєпіна, Сагайдачного, П. Могили, Мучна, Воробкевича, Козланюка, Чернеча Гора, І. Вільде, Шишманова, Чумацька, Ніщинського, Ялтинська, Єпископа Чарнецького, Коцка, Копальна, Казахська, Станція Личаків, Міжгірна, Дорога Кривчицька, Грушева, На Сторожі, Низова, Втіха, Корпанюків, На Копані, Прогулкова, Березова, Розкіш, Зрубова, Над Джерелом, Стрілецька.

На час відключення води з 11.00 год у районі працюватимуть водовозки. Місця розташування водовозів: вул. Ніщинського – вул. Дорога Кривчицька та вул. Лисенка – вул. Заньковецької.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.