Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Назар

Фб Петра Назара

Четвер, 5 серпня 2021, 13:41

Екс-голова Старосамбірської РДА очолив управління ЖКГ у Львівській ОДА

Петро Назар

Петра Назара призначили заступником директора департаменту – начальником управління житлово-комунального господарства Львівської ОДА.

Про це повідомив Петро Назар на своїй сторінці у Фейсбуці.

За результатати конкурсу екс-голову Старосамбірської РДА Петра Назара призначили заступником директора департаменту – начальником управління житлово-комунального господарства департаменту паливно-енергетичного комплексу, енергоефективності та житлово-комунального господарства Львівської ОДА.

Петро Назар з 2017 року й до свого призначення головою Старосамбірської РДА працював у департаменті паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Львівської ОДА, а рініше – на посадах міліціонера, помічника чергового, інспектора патрульної служби та помічника оперуповноваженого.

Згідно із його декларацією про доходи за 2020 рік як кандидата на цю посаду, оприлюдненій 4 серпня на сайті НАЗК, Петро Назар тримає 155 000 грн готівки та 100 848 грн на рахунках у банках; має три земельні ділянки на Городоччині та Яворівщині; дві автівки Mercedes-Benz 230 E 1997 року випуску вартістю 88 800 грн і ГАЗ 53 1988 року випуску вартістю 32 000 грн.

За минулий рік він отримав 376 774 грн загального доходу.

Нагадаємо, у грудні 2019 року президент Володимир Зеленський призначив головою Старосамбірської РДА Петра Назара, який працював на цій посаді до квітня 2021 року, коли у межах адміністративної реформи ліквідували Старосамбірський район.

У січні 2020 року Назар разом із тодішньою головою Старосамбірської районної ради звернувся до перевізників Старосамбірщини з проханням посприяти у звучанні в автобусах україномовної музики.

Додамо, у травні структуру Львівської ОДА реорганізували: ліквідували департамент ЖКГ, натомість утворили управління ЖКГ у складі департаменту ПЕК.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.