Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Укргазвидобування

Четвер, 5 серпня 2021, 16:50

Компанія Козицького проведе ремонт свердловин для Укргазвидобування за понад 200 мільйонів

Укргазвидобування

БК "Горизонти" перемогла в одному з лотів тендера АТ "Укргазвидобування" на роботи з ремонту нафтогазових свердловин обсягом 120 операцій вартістю понад 200 млн грн.

Ще 26 липня АТ "Укргазвидобування" провело в системі в ProZorro аукціон на виконання послуг з освоєння свердловин, де переможцем стало ТОВ "Бурова компанія "Горизонти", що входить до групи Західнадрасервіс.

БК "Горизонти" запропонувало ціну 201 609 000 грн. "Бурова компанія "Горизонти" здобула перемогу в лоту №1 з 9 лотів тендера АТ "Укргазвидобування" на виконання робіт з ремонту нафтогазових свердловин за допомогою колтюбінгового та азотно-компресорного обладнання обсягом 120 операцій.

В аукціоні лоту №1 брали участь 5 компаній: ТОВ "Сервіс Ойл", ТОВ "Полтавська бурова компанія", ПП "НТП "Бурова техніка", ТОВ "Такром Україна" та ТОВ "Бурова компанія "Горизонти".

Тендер оголосили 17 грудня 2020 р, він складається з 9 лотів у кожному з яких передбачено 120 операцій. Так планується виконати 1080 операцій комплексом колтюбінгового та азотно-насосного в період 2021-2022 р.

Комплекс колтюбінгової техніки повинен включати колтюбінгову установку, азотно-компресорну установку, насосну установку, зворотну ємність, кріогенні ємності, комплект нагнітальних та зворотних ліній, комплект маніфольдів, двофазний сепаратор, внутрішньосвердловинний інструмент, парк житлових вагончиків.

Зазначимо, ТОВ "Бурова компанія Горизонти" створили у 2013 році. Основний вид діяльності – розвідувальне буріння, послуги буріння та капітального ремонту свердловин. Компанія має шість бурових установок різної вантажністю від 50 т до 340 т, флот коілтюбінгу та сервіс похило-скерованого буріння. У 2020 році задекларувала активи – 1,054 млрд грн, виторг – 499 млн, зобов'язання – 520 млн грн.

Нагадаємо, Нафтогаз залучив міжнародного інвестора Expert Petroleum для збільшення видобутку газу на виснажених родовищах у Львівськй області.

Додамо, Варіанти писали про нафто-газовий бізнес родини Козицьких у статті "Фата-моргана Козицьких". 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.