Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

аеропорт "Львів"

П'ятниця, 6 серпня 2021, 10:23

У аеропорті Львова відкрили новий центр вакцинації

аеропорт "Львів"

Від сьогодні львівський аеропорт стане новим центром вакцинації населення.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА. 

З 6 серпня у Міжнародному аеропорту "Львів" імені Данила Галицького проводитимуть вакцинацію особам, які матимуть квитки на літак.

"Центр вакцинації в аеропорту відкрили згідно з рішенням МОЗ України щодо забезпечення безпеки осіб та збільшення кількості провакцинованих. В перспективі центр працюватиме цілодобово і для усіх охочих, за наявності попередньої реєстрації. Поки що ці моменти узгоджуються", – наголосив регіональний координатор з питань вакцинації проти коронавірусної інфекції у Львівській області Олег Когут.

За його словами у аеропорті людей щеплюватимуть вакцинами Pfizer та CoronaVac.

Нагадаємо, у Львові та області працюють 17 центрів вакцинації. Станом на 5 серпня 2021 року в області провакцинували 385 031 особу, з них 62 630 – у центрах вакцинації населення.

Додамо, з 21 липня в Україні стартував п'ятий етап вакцинації проти коронавірусу, щеплювають усіх охочих старше 18 років.

Також у липні Міністерство охорони здоров'я зробило вакцину проти коронавірусу Pfizer доступною у центрах масової вакцинації для всіх охочих з пріоритетом для людей похилого віку та людей із супутніми захворюваннями.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.